top of page

SÅ KOM ÅHUS TONICS TILL - VÅR HISTORIA

Vi är man och hustru och kollegor, sedan 25 år tillbaka! Med över 20 års erfarenhet från restaurangbranschen, kan ni säkert förstå att vi har ett stort intresse av mat och dryck. 

Vi har rest världen över och testat massor med spännande maträtter och fantastiska drinkar!

Det ger oss uppslag och idéer till vår sommarrestaurang i Åhus. För några år sedan började vi fundera över hur man kan erbjuda riktigt goda drinkar på restauranger som har mycket gäster och begränsat med tid och stor personalomsättning.

Hos oss är det högt tryck på somrarna och massor med gäster, det går undan och det gäller att leverera. Både snabbt och gott! Det är en komplex bransch, med många utmaningar och en av dem är att hålla en jämn och hög kvalitet – alltid. Helt enkelt att gästen får vad den förväntar sig varje gång. 

Vad gör man då när det är svårt att hinna med och kvalitet är viktigt! Man tänker nytt! Man löser problem! Man skapar Åhus Tonics! 

 

Därav bestämde vi oss för att skapa en dryck, där endast alkohol behöver tillsättas, men som ändå ger en lyxig drink med perfekt smak. Vi bestämde oss för att göra det enkelt att göra den perfekta drinken! Men det skulle inte vara en kompromiss, det skulle vara en bra produkt med bra ingredienser, inga onödiga tillsatser! Ingen behöver göra sockerlag och pressa frukt, det har vi redan gjort! Is och alkohol, eller bara is - addera en av våra flaskor - så är det klart!

 

Vi hade en idé, vi hade en lokal, vi hade lokala leverantörer och vi började experimentera. Citrusfrukter pressades och skalades, fläder plockades och mynta odlades. Något fantastiskt växte fram och utrustningen blev mer sofistikerad och kunderna allt fler. Vi hade börjat vår resa!

 

I ett litet bryggeri i Åhus tar vi fram alla våra produkter. Varje ny smak är ett äventyr och en resa! Inget ska vara mindre än perfekt! 

 

Nu kan du bli din egen bartender!

Vi är Åhus Tonics & Dryck AB och vi hoppas att du ska tycka om våra produkter!

 

Vi gör allt med kärlek och kvalitet i fokus! 

 

Smaken står alltid i fokus!

bottom of page