SÅ KOM ÅHUS TONICS TILL - VÅR HISTORIA

Med över 20 års erfarenhet från restaurangbranschen, kan ni säkert förstå att vi har ett stort intresse av mat och dryck. Vi har alltid haft kvalitet och smak i fokus.

 

Det är spännande att se vad bra råvaror kan skapa! Det är också en komplex bransch, med många utmaningar och en av dem är att hålla en jämn och hög kvalitet alltid, att gästen får vad den förväntar sig och att det alltid håller samma höga kvalitet. 

 

För ett par år sedan började vi fundera över hur man kan erbjuda drinkar med hög kvalitet på restauranger som har mycket gäster och begränsat med tid.

Vi älskar den klassiska gin & tonicen och tillsammans med mojito, gin fizz och aperolspritz är det några av de mest efterfrågade drinkarna.

 

Vi bestämde oss för att göra det enkelt att göra den perfekta drinken! Men det skulle inte vara en kompromiss, det skulle vara en bra produkt med bra ingredienser, färsk frukt, färska grönsaker, inga onödiga tillsatser!

 

Vi skapar en tonic, soda, mojito, fizz eller cocktailmix - kalla det vad du önskar - allt som behöver tillsättas är is och alkohol. 

 

Tonic gjord på färsk frukt och grönsaker, för en fantastisk smakupplevelse, det finns oändligt många varianter och vi har provat flera. 

 

Mojito gjord på färsk mynta, färsk lime och så mycket smak, utan att någon behöver muddla och ha färsk mynta, bara en flaska med mojito från Åhus Tonics.

 

Precis så är tanken med all vår dryck. 

Den är gjord på färsk frukt och grönt, för den bästa smaken. 

 

Vi gör allt med kärlek och kvalitet i fokus! Vi väljer med omsorg den frukt vi använder. Vi tar vara på såväl skal som fruktsaft. Vi lägger tid på att ta fram varje nytt recept och lämnar inget åt slumpen.

 

Smaken står alltid i fokus!