top of page

Vi är man och hustru och kollegor, sedan snart 30 år tillbaka! Med över 25 års erfarenhet från restaurangbranschen, kan ni säkert förstå att vi har ett stort intresse av mat och dryck.

Vi har rest världen över och testat massor med spännande maträtter och fantastiska drinkar! Det ger oss uppslag och idéer till vår sommarrestaurang och cocktailbar i Åhus.

 

På en sommarkrog är det ibland högt tryck och mycket gäster, det gäller att hålla ett högt tempo, för att alla ska vara nöjda. Med mycket säsongspersonal, är det svårt att hinna lära alla allting på begränsad tid. Att lära sig blanda en rad nya drinkar, på kort tid och i högt tempo, är inte enkelt. Därför började vi för några år sedan att fundera över hur man kan erbjuda riktigt goda drinkar på restauranger som har mycket gäster och begränsat med tid. Det är viktigt att gästerna ska bli nöjda! Gästen ska få en lyxig och god drink, som smakar likadant varje gång!

Hos oss är det högt tryck på somrarna och massor med gäster, det går undan och det gäller att leverera. Både snabbt och gott! Det är en komplex bransch, med många utmaningar och en av dem är att hålla en jämn och hög kvalitet – alltid. Helt enkelt att gästen får vad den förväntar sig varje gång. 

Vad gör man då när det är svårt att hinna med och kvalitet är viktigt! Man tänker nytt! Man löser problem! Man skapar Åhus Tonics & Mixers! 

 

Därav bestämde vi oss för att skapa en dryck, där endast alkohol behöver tillsättas, men som ändå ger en lyxig drink med perfekt smak. Vi bestämde oss för att göra det enkelt att göra den perfekta drinken! Men det skulle inte vara en kompromiss, det skulle vara en bra produkt med bra ingredienser, inga onödiga tillsatser! Ingen behöver göra sockerlag och pressa frukt, det har vi redan gjort! Is och alkohol, eller bara is - addera en av våra flaskor - så är det klart!

 

Vi hade en idé, vi hade en lokal, vi hade lokala leverantörer och vi började experimentera. Citrusfrukter pressades och skalades, fläder plockades och mynta odlades. Något fantastiskt växte fram och utrustningen blev mer sofistikerad och kunderna allt fler. Vi hade börjat vår resa!

 

I ett litet bryggeri i Åhus tar vi fram alla våra produkter, producerar dem och distribuerar dem. Varje ny smak är ett äventyr och en resa! Inget ska vara mindre än perfekt! 

 

Nu kan du bli din egen bartender!

Vi är Åhus Tonics & Dryck AB och vi hoppas att du ska tycka om våra produkter!

 

Vi gör allt med kärlek och kvalitet i fokus! 

 

Smaken står alltid i fokus!

Om oss
VÅR HISTORIA
TONICS/SODA/COCKTAILS/LEMONAD

bottom of page